Perry nechtěl, abychom si ho pamatovali jako Chandlera! Z jeho slov mrazí, jak si ho máme pamatovat

5277
Sdílejte
Matthew Perry, známý svou rolí sarkastického Chandlera v seriálu Přátelé, před svou smrtí mluvil o tom, že chce, aby si ho lidé pamatovali úplně jinak… Jak?
Herec zemřel ve věku 54 let poté, co se zřejmě utopil ve vířivce ve svém domě v Los Angeles. Nebyly nalezeny žádné nelegální drogy, pouze léky na předpis.

9 milionů na léčbu

A přestože herec získal celosvětovou slávu díky seriálu Přátelé, nechce, aby si ho lidé takto pamatovali. Dlouho se potýkal se závislostí na drogách a alkoholu. Řekl, že se zúčastnil 6 000 sezení Anonymních alkoholiků, 15krát byl na odvykačce a 65krát byl detoxikován. Ve svém vlastním humoru řekl, že odhadl, že utratil asi 9 milionů dolarů, aby se z toho dostal.

 

Ve své autobiografii napsal: „V životě jsem zažil mnoho vzestupů a pádů. Osobně se s tím stále potýkám, ale nejlepší na mně je, že když za mnou přijde alkoholik nebo narkoman a zeptá se: „Pomůžeš mi?“, vždycky řeknu: „Ano, vím, jak na to. Můžu to pro tebe udělat.“

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články