Na Geislerovou se nejen dobře dívá. Stejně dobře se i čte!

661
Sdílejte
Aňa Geislerová (47) je nejúspěšnější českou filmovou herečkou. Je ještě slavnější než Jiřina BOHDALOVÁ. A daří se jí i jako spisovatelce.
Nedávno byla Aňa hostem Marka Ebena v jeho pořadu Na bazénu. Právě on si všiml, že pět Českých lvů z ní udělalo nejúspěšnější českou filmovou herečku, kterou nepřekonala ani legendární Jiřina Bohdalová. A nemá divadelní ceny jen proto, že ji nebaví hrát divadlo. Na druhou stranu miluje psaní a v těchto dnech vyšla její druhá kniha.

Drzá a výjimečná

Aňa byla vždy samorost a nepotřebovala autoritu. To platilo jak pro rodiče, tak pro učitele. S trochou nadsázky se Ebenovi svěřila, že kdyby jí rodiče ve čtrnácti letech zabránili hrát v psychologickém hororu Filipa Renče Requiem pro panenku, opustí je. Ve filmu Ondřeje Trojana Pějme píseň dokola debutovala už ve třinácti letech a roli si získala díky své drzosti. Původně byla z castingu vyhozena za neposlušnost. Naštěstí se jim vnutila a Trójan si uvědomil, že má před sebou neobyčejnou bytost. Později se stal jedním z jejich dvorních režisérů a za film Želary dokonce získali nominaci na Oscara za nejlepší cizojazyčný film, a tak se společně podívali do Hollywoodu.

Vysoká školy života

 

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články