Manželství je rozvedené, Žilková prodává snubní prsten! TOHLE řekla o Stropnickém!

3662
Sdílejte
Stalo se tak 1. listopadu, kdy v Česku není den volna, ale Stropnický nepřijel a Veronika se jednání osobně nezúčastnila kvůli natáčení jednání. Udělala si však čas, aby se o tuto důležitou novinku podělila na svém instagramovém profilu a přidala také sarkastický komentář.
Velký šok zažila Veronika Žilková, když jí loni v březnu přišel e-mail od manžela Martina Stropnického oznamující rozchod po 18 letech. Bylo to jen pár dní po jejím návratu z Dubaje, kam ji a jejich dceru Kordulu pozval na výlet, aniž by tušil, že se vlastně loučí. Jestli jí to chtěl říct přímo na místě, ale nemohl, nevíme. Veronika ho však považuje za slabocha a zrádce.
Jejich rozvod byl loni pozastaven, protože se nemohli dohodnout na výživném pro dceru Kordulu, která před několika týdny dosáhla plnoletosti. Dohoda o výživném a rozvodu byla podepsána teprve letos v červnu, protože Veronika nechtěla, aby se Kordula musela od září jako dospělá s otcem soudit. O rozvodu jejich manželství rozhodl soud nyní, 1. listopadu. Žilková natáčela, když jí to řekl její právník a ona o tom okamžitě informovala své sledující na Instagramu. „Kupte si zbytečně opotřebovaný snubní prsten, tedy levně. Od 2. 11. 2023 jsem opět svobodná,“ napsala v žertu ke své fotce.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články