Iveta Bartošová skočila pod vlak před 9 lety: POSLEDNÍ FOTKA je děsivá! Vážně vypadala takhle?

236910
Sdílejte
Jediný, komu věnovala svá poslední slova v dopise na rozloučenou, byl její syn Arthur. Jiní se mohou jen dohadovat, proč spáchala tak hrozný čin právě v tento den, i když okolnosti její smrti tomu nasvědčují. A že je na těchto odhaleních něco pravdy, potvrzují slova její matky Svatavy a bývalého přítele Domenica Martucciho.
Životní příběh Ivety Bartošové byl podle Domenica velmi smutný. Zpěvačka měla v krku zlato, ale byla příliš citlivá a doplatila na to. Mnoho jejích kolegů ji charakterizuje jako velmi milého člověka, ale v partnerských vztazích to bylo komplikované, a to bylo také příčinou všeho jejího neštěstí.
Bartošová zemřela pod koly vlaku. Její matka v minulosti naznačila, že za všemi neštěstími její dcery Ivety byla pravděpodobně tragická událost z jejího mládí, která ovlivnila celý její další život. Ivetina první velká láska, Petr Sepéši, tragicky zahynul pod koly vlaku. S Ladislavem Štaidlem sice měla syna Artura, ale i jejich vztah se po 13 letech rozpadl. A sňatky s Jiřím Pomejem a Josefem Rychtářem pro labilní zpěvačku rozhodně nebyly žádnou výhrou…
Podle Svatavy Bartošové se měla Iveta v květnu rozvést s Josefem Rychtářem a na konci dubna najednou skočila pod vlak. Její matka to nechápe. Jasno v tom má i Ivetin bývalý italský milenec Domenico Martucci. Iveta podle něj byla v manželství s Rychtářem nešťastná. Je přesvědčen, že Iveta spáchala sebevraždu, protože ji Rychtář týral. V době, kdy Iveta utíkala před Josefem Rychtářem do Itálie, musela Martucciho matce říct, že utíká před násilníkem. Pravdou je, že Iveta se Rychtáře bála a nedůvěřovala mu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články