Ivanka Devátá slaví své 88. narozeniny. Takhle dneska oblíbená herečka žije. Tohle nyní dělá

3304
Sdílejte

Její knihy, které psala tradičním způsobem – rukou, si získaly srdce čtenářů. Ačkoliv ji nedávná mrtvice poněkud omezila v možnosti číst svá díla, stále se těší na možnost, že její poslední, nedokončená práce najde někoho, kdo rozluští její rukopis a dá její slova světu. Ivanka Devátá si užívá svých 88 let se stejnou grácií a humorem, s jakým zářila na jevišti a v knihách. Stále se účastní besed a setkání s fanoušky, kde s radostí sdílí své příběhy a zkušenosti. Její přístup k životu a neustálá touha po tvůrčí činnosti jsou inspirací pro mnohé. Její životní motto „Být šťastný za všech okolností“ je více než jen název jedné z jejích knih – je to filozofie, kterou si nese skrze celý život. A i když může být její zrak oslabený, její duch a smysl pro humor jsou stejně bystré jako vždy. Pokud byste chtěli Deváté popřát k narozeninám, mějte na paměti, že jejím oblíbeným dárkem jsou větrníky. Je to malý detail, který ale mnoho vypovídá o její osobnosti – radost nachází i v těch nejjednodušších věcech.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články