Co po sobě zanechala Zdena Hadrbolcová? Komu připadne její majetek?

4865
Sdílejte

V souvislosti s jejím úmrtím se nyní veřejnost zajímá o osud jejího majetku, především bytu na Malé Straně v Praze. Zdena Hadrbolcová neměla přímé potomky a není známo, že by zanechala závěť. V takovém případě se majetek dědí podle zákonné posloupnosti, která stanoví, kdo a v jakém pořadí je oprávněný dědit. V první řadě by to byli její příbuzní – sourozenci, neteře, synovci nebo další příbuzní, pokud nějací jsou. Pokud by herečka neměla žádné žijící příbuzné, její majetek by podle zákona připadl státu. Zdena Hadrbolcová si zaslouží být si pamatována především pro svůj herecký talent a pro role, které ztvárnila. Její práce a odkaz v podobě filmových a divadelních výkonů přetrvávají a budou nadále inspirovat diváky i herce. Ať už její majetek připadne komukoli, skutečnou hodnotu jejího života tvoří nezapomenutelné momenty, které sdílela s publikem, a ne hmotné statky, které zanechala.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články