Vdova po Karlu Gottovi ignoruje jeho poslední přání

2255
Sdílejte
Když se o nápadu dozvěděla Gottova dcera Dominika (50), která žije ve Finsku, opravdu ji to chytlo. Ani zamák nechápe tento krok, ale to není nic nového v jejich vztahu. Proti tomuto rozhodnutí má však spoustu důvodů a otevřeně je vyjádřila.
Ivana, která je o tři roky mladší než ona, jí říká paní Gottová, ale to je asi jediná věc, na které se shodnou. „Tatínek si přál, aby paní Gottová vilu nikdy neprodala a zůstala cenným domovem pro jejich dvě dcery, mé mladší sestry. Tak proč bude porušovat jeho přání?“ Odhaluje Dominičino rodinné tajemství a pokračuje: „Kandiduje pro více peněz? V roce 2019 ho nechala pohřbít v nedalekých Malvazinkách s tím, že ho bude mít blízko sebe. Ani tehdy mu nesplnila přání, aby byl pohřben vedle rodičů v Újezdě u Svatého kříže. A teď se chystá odejít s mými sestrami. Nechápu ten proces,“ povzdechla si. Její argumenty, které zdaleka nevyčerpávají téma, mají logiku.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články