Už jsou zasnoubení?! Agáta musela jít ven s pravdou!

3154
Sdílejte
Agáta a Mirek jsou pětičlenná rodina:
 
To by se teď mohlo změnit, oba jsou již ostřílení životem. A tak prsten na Agátině levém prsteníčku, který najednou začala nosit, vyvolal mezi jejími sledujícími živou debatu o jejich zasnoubení. Po nějaké době se Agáta rozhodla, že vše uvede na pravou míru. „Takže je tu zase davové šílenství. Holky, proboha, tenhle prstýnek nosím od narození Mii. Je pro Miu,“ vysvětlila původ šperků, které jako by všichni přehlíželi, dokud to nemohli nazvat zásnubami.
 
Agáta ale přesně ví, kdy co vytáhnout, aby zvýšila zájem o svou osobu, a je téměř jisté, že podobných „náhod“ bude přibývat. Zatím se Dopitovi ani veřejně nevyznává z lásky, v této věci zůstává neobyčejně tajemná. „Nebudu říkat, že jsme se do sebe najednou zamilovali. Ani nemluvě o tom, jestli jsme zamilovaní. Oba jsme procházeli těžkým obdobím a nacházeli útěchu jeden v druhém,“ řekla nedávno, než přiznala, že prostě nemůže být sama. Tak snad to s Dopitem nějakou dobu vydrží.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články