Tento malý chlapeček vyrábí spolu s maminkou roztomilé malé sněhuláčky, aby si vydělal na svoji vlastní léčbu leukémie

1405
Sdílejte

Částky, které přicházely na účet, byly vždy velmi skromné. Chápeme to, na světě je dnes tolik podvodníků, že tomu lidé prostě nevěří. Ale nyní, díky sociálním médiím, společnost dospěla k přesvědčení, že máme skutečný problém. Jsme za to velmi vděční. „

Lidé začali Aleně pomáhat šířit informace o hračkách, které pomáhají, a mnozí se také zapojili do jejich rozesílání.

„Někteří lidé začali nabízet peníze bez sněhuláka. Dokonce i úplně cizí lidé začali žádat o číslo účtu, aby nám poslali peníze. Je to něco neuvěřitelného! „Příběh nemocného chlapce začal dojímat i úplně cizí lidi a kromě finanční pomoci dostává rodina také řadu podpůrných dopisů.

 

„Ahoj Aleno, rádi bychom objednali 100 sněhuláků jako dárky pro děti do školy. Chceme je nejen darovat, ale také vysvětlit, odkud pocházejí a co stojí za jejich výrobou. Zbytek peněz z rozpočtu na dárky chceme poslat na účet jako pomoc a dětem vysvětlit, že místo bonbónů se zapojily do charitativní akce a opravdu někomu pomohly.

Chceme dětem ukázat, že v životě jsou mnohem důležitější věci a pomoc není obtížná. Bydlíme hned vedle Gomelu. Předem děkuji za odpověď,“ stojí například v jednom z nich.

Většině dárců je také jasné, že vyrobit tolik roztomilých dárků už je nad síly Alice a Andreje, proto píší, že jim čekání na sněhuláka nevadí. „Pošli mi sněhuláka, až se malý Andrew uzdraví. Jsou to nejlepší peníze, které jsem kdy uložil.

 

Často posílají za jednoho sněhuláka mnohonásobně více, než je jeho stanovená cena.

A aby toho nebylo málo, lidé kolem Gomelu se na sociálních sítích dohodli, že s výrobou sněhuláka pomohou.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články