Těchto 10 věcí muži NENÁVIDÍ na ženách ! Bod č. 3 se jim doslova hnusí ! Děláte ho?

4914
Sdílejte

Není nic špatného na tom, když si dáte spolu drink, ba dokonce je to při prvním rande i vhodné, protože to pomůže prolomit ledy a uvolnit atmosféru, ale dávejte si pozor, abyste to nepřehnali. Není znechucenější pohled, než když se muž dívá na opilou ženu, navíc na veřejnosti. A kromě toho by se mohlo snadno stát, že tehdy o sobě vyzradíte i to, co nechcete. Na toto fakt pozor!

Díváte do mobilu

Pokud náhodou během vaší schůzky očekáváte důležitý hovor nebo e-mail, předem ho na to upozorněte. Nevypadalo by totiž dobře, kdybyste neustále sledovali telefon a zároveň něco sdíleli na sociálních sítích. Nejideálnější by však stejně bylo, kdybyste během rande mobil nechali v kabelce.

Flirtujete s jinými

Asi by i vás zvedlo ze židle, kdyby během vašeho setkání házel chlap vašich snů očkem po nějaké jiné ženě. Opětovat úsměv někomu milému, například číšníkovi, můžete, ale rozhodně se nechovejte tak, aby měl důvod k žárlivosti. Muži velmi snadno odhalí, o co vám jde a takové hry oni nemají rádi.

Jste čitelná

Snažte se působit tajemně, neprojevujte moc své emoce, raději je držte na uzdě. Neprozrazujte o sobě všechno, byli byste tak v nevýhodě. Muži mají rádi záhadné ženy, které jsou velmi obtížně čitelné, a které musí poznávat a dobývat. Díky tomu, že nebude vědět, na čem vlastně je a co si myslíte, bude se chtít o vás pokoušet víc a víc.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články