Srdcervoucí slova ! Anna Julie Slováčková po návratu rakoviny poděkovala všem za podporu

3307
Sdílejte

Přestože se Anička nachází v těžké situaci, nenechává se tolik ovlivnit. Před několika dny například měla koncert ke své nové desce Osudová. Nechtěla si kazit svůj velký den, který jí dodal potřebnou energii, a tak smutnou zprávu oznámila až po něm. Anička však není v boji sama. Má kolem sebe silnou síť podpory v podobě rodiny, přátel a také fanoušků. Její odvaha a síla je výzvou pro nás všechny, abychom se spojili a poslali jí všechnu lásku a podporu, jakou můžeme.

V těchto těžkých časech je důležité si uvědomit, že Anička nám všem ukazuje, jak je důležité zůstat silný a pozitivní, bez ohledu na to, jaké překážky nás v životě potkají. Její síla a odvaha jsou inspirací pro nás všechny a připomínají nám, jak důležité je být odhodlaný a bojovat, i když jsou okolnosti těžké.Aničko, držíme ti palce a posíláme ti všechnu podporu a lásku, kterou můžeme. Jsme s tebou na tvé cestě a věříme, že to zvládneš. Tvoje silná víra a odhodlání jsou pro nás všechny inspirací.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články