Slavná herečka Shannen Doherty už dlouhých osm let statečně vede boj s rakovinou

1184
Sdílejte

Hereččin post na Instagramu vyvolal vlnu podpory od kolegů, fanoušků a příznivců, včetně hereček Selmy Blair a Sarah Michelle Gellar. Doherty však také vyjádřila obavy, zda její zdravotní pojištění pokryje náklady na její léčbu, vzhledem k tomu, že americký zdravotní systém není solidární jako tuzemský.
Shannen Doherty je ve světě filmu a televize aktivní od svých deseti let a proslavila se v devatenácti, když se ztvárnila postavu Brendy Walsh v seriálu Beverly Hills 90210. Její další významnou rolí byla nejstarší ze tří sester-kouzelnic v seriálu Čarodějky.

Tento rok v dubnu se herečka po jedenácti letech rozvedla se svým třetím manželem, fotografem Kurtem Iswarienkem. Podrobnosti o rozvodu nebyla zveřejněna, ale Doherty naznačila, že cítila nedostatek podpory a respektu ze strany svého bývalého manžela.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články