Rána jistoty pro Soukupa! Vážně, mu Agáta musela udělat TOHLE?!

2403
Sdílejte
Při pohledu na komentáře pod Soukupovými příspěvky je jasné, že ženy by z něj měly radost:
Jako ostřílený právník se však nehodlá nechat Agátou ohledně dcery manipulovat. Zakázal jí, aby ji ukazovala na Instagramu, což ji velmi rozčiluje a ne vždy vyhoví. Chtěla by Rozárku do výhradní péče a určitě jí nahrává, že po obnovení vztahu s Dopitou se na Instagramu prezentují jako šťastná rodina. Jak známo, ze svých tří dětí má každé jiného otce a Agáta říká, že nesnáší okamžik, kdy jim je musí předat do společné péče, čehož Soukup u soudu dočasně dosáhl.
Mediální magnát má Rozárku u sebe třikrát týdně a každý druhý víkend. „Nenávidím, nenávidím, nenávidím,“ napsala v pondělí se zjevnou vášní na svůj instagramový profil k fotce Rozárky svému otci. Tyto předání si vždy natáčí na mobil, což je samo o sobě dost nepříjemné a ponižující. Aby toho nebylo málo, pravděpodobně měla po svém boku jako svědka Mirka Dopitu, jak je patrné z fotek. Jak se právník, dlouholetý podnikatel, mediální osobnost a multimilionář musí cítit, když na něj dohlíží nový milenec jeho bývalé partnerky, který ho doslova po pár dnech vystřídal, je otázkou. Rozhodně to ale nemůže být příjemné a je jisté, že Agáta dobře ví, co dělá, aby Soukupovi otevřela rány.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články