Prezidentova mluvčí Řeháková ke konci října končí. ‚V týmu ji budu postrádat,‘ poznamenal Pavel

858
Sdílejte

Nicméně Deník N nedávno upozornil na to, že Řeháková se stáhla z veřejného života krátce po svém odvolání z pozice ředitelky tiskového odboru. Mluvčí prezidenta již nějakou dobu nebyla viděna doprovázet Pavla na jeho cestách, což vyvolalo otázky o její roli a postavení v prezidentské kanceláři.

Potvrzení o jejím odchodu přišlo 2. října, kdy Řeháková na sociální síti oznámila své rozhodnutí opustit Hrad. Důvodem pro její odchod byla podle jejích slov „snaha předejít spekulacím o uspořádání vztahů uvnitř prezidentské kanceláře.“
Řeháková uvedla, že jejím hlavním cílem bylo vždy přispívat k pozitivnímu vnímání prezidenta Pavla a jeho rozhodnutí ve veřejnosti. Zdůraznila, že její odchod by měl zabránit možným spekulacím, které by mohly narušit fungování prezidentského týmu a oslabit celkový pozitivní dojem na veřejnosti.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články