Pár adoptoval tuto dívku, kterou nikdo nechtěl kvůli jejímu vzhledu: Dnes je z ní hvězda!

1396
Sdílejte

Naštěstí pro ni osud naplánoval něco jiného než jen smutek a bolest. Jedna žena se chystala odjet do Afriky a chtěla adoptovat svou kamarádku Mabinty. V sirotčinci však nastal zmatek a Elaine byla dotázána, kterou Mabinty adoptuje.

Poté, co se žena jménem Elaina DePrince dozvěděla, že Michaela je také sirotek, rozhodla se obě dívky adoptovat a pojmenovala je Michaela a Mia. Vyprávěla o adopci dvou dívek svému manželovi, který nadšeně souhlasil.

Pár už měl zkušenosti s adopcí. Pár předtím adoptoval tři chlapce ze zahraničí. Všechny jejich adoptované děti měly hemofilii.

Elaina dělala vše, co bylo v jejích silách, aby se řádně postarala o své syny. Ale když se nakazili virem HIV, udeřila tragédie. V té době neexistoval na virus žádný lék, takže rodina přišla o všechny tři chlapce. Proto se rozhodli znovu adoptovat. V roce 1999 pár adoptoval čtyřletou Michaelu a její nejlepší kamarádku.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články