Neobvyklý a velmi krásný dýňový koláč. Celé tajemství je v náplni

1047
Sdílejte

Pokud nevíte, kam dýni „umístit“, doporučuji vám udělat neobvyklý koláč. Uchvátí vás nejen chutí, ale i krásou.  Není ostuda dát takový dýňový koláč na sváteční stůl.

Na dýňový koláč používáme:

  • 150 gramů mouky a cukru každý; tři velká vejce;
  • Slunečnicový olej přesně 100 ml;
  • 7 gramů prášku do pečiva, trochu soli;
  • 200 gramů dýňové dužiny.

Dále byste měli mít po ruce kakao (15 g a 20 g).

Pro chutnou náplň potřebujeme:

  • Plnotučný tvaroh – 150 g (vzal jsem si domácí tvaroh na trhu, pokud nemáte možnost si ho koupit, použijte 9%);
  • Tři vejce; 100 gramů mastné zakysané smetany (to je důležité: čím je tučnější, tím lépe);
  • Cukr – 100 gr; škrob nebo krupice – 10 g; 200 gramů dýňového pyré.

Výroba krásného dýňového koláče se skládá z následujících kroků:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články