Nechybělo moc a Emma Smetana se nenarodila: Matka popsala útěk před potratem

1079
Sdílejte

Monika popisuje ve své knize hrůzný okamžik, kdy seděla v autě a mířila do nemocnice na potrat. V čekárně nemocnice se však rozhodla jinak. Po konverzaci s blízkou známou, která jí vysvětlila, co se při interrupci děje s plodem a jaké může mít potrat následky pro budoucí plodnost, se rozhodla pro jinou cestu.
„Když mi řekli, abych si odložila a počkala na lékaře, vzpamatovala jsem se. Popadla jsem svoje věci a normálně jsem utekla,“ popisuje v knize Monika. Těhotenství si nakonec ponechala a dala život Emmě.

Její rozhodnutí však nebylo jednoduché. Emma Smetana se k tomuto příběhu své matky vyjádřila velmi emotivně: „Zastavila jsem se někde u čtyřicáté stránky a dál jsem neměla sílu číst, protože mi z pasáží o rodinném životě nebylo dobře. Pro mě je bolestné, že to v naší rodině může rozdmýchat různé pocity křivdy.“

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články