Mrazivé předpovědi Nostradama: Změní se studená válka na horkou?! Střeste se, co řekl o roce 2024

2068
Sdílejte

Nostradamus, jeden z nejvýznamnějších astrologů a věštců 16. století a historie vůbec, se v chodbách času podíval do naší budoucnosti. Co říkají jeho čtyřverší o roce 2024? Kromě jiného bychom měli mít nového papeže, a dokonce i anglického krále.
Jeho záhadná čtyřverší, která napsal v roce 1555 na stránkách knihy Les Propheties (Proroctví) , dlouho fascinovala vědce i nadšence a sebrala předpovědi, které sahají od hospodářských otřesů až po geopolitické převraty.

Ekonomická nestabilita a propad

V posledních letech se ozvěny Nostradamových vizí ozývají se znepokojivou přesností. Svět opět čelí mnoha změnám, které až mrazivě připomínají astrologovy předpovědi. Ekonomické vlny se prudce zvedly a životní náklady se vyšplhaly do nebývalých výšin. Nostradamova slova: „Tak vysoko stoupne pšeničný bušl / že člověk bude jíst své bližní,“ jsou sice metaforická, ale zdá se, že odrážejí každodenní volby, jimž mnozí lidé po celém světě čelí. Jde tedy možná o Nostradamův ostrý komentář k finančním bojům, které v současnosti svírají společnosti.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články