Langmajer přiznává! Kvůli své ženě Adéle jsem šel dobrovolně na psychiatrii!

1182
Sdílejte
V posledních letech se počet duševních poruch u lidí jakéhokoli věku, včetně dětí, zvyšuje alarmujícím tempem. To přimělo režiséra Jiřího Podlipného k natočení dokumentárního filmu o duši dítěte a současném stavu dětské psychiatrické léčby v České republice s názvem Co je ti? Nic.
Realizoval to i díky spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje, jehož prezidentkou je Vendula Pizingerová (51). Jedním z protagonistů filmu je herec Jiří Langmajer (57).
Na předpremiérovém ceremoniálu dokumentu promluvila hned na úvod Vendula Pizingerová, která si v životě prošla vším. Systémové změny jsou zatím v nedohlednu, proto se již pátým rokem snažíme zlepšit alespoň prostředí pro děti, které se léčí v dětské psychiatrii. Zdravá duše pro děti je investicí do naší budoucnosti, a proto na této problematice pracujeme již od roku 2018. vysvětlila důvod, proč se rozhodla pro spolupráci s režisérem Jiřím Podlipným na tomto dokumentu. Poté předala slovo hostu, herci Jiřímu Langmajerovi.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články