Jan Kraus označil Kazmu Kazmitche za „nezodpovědného“ a ve vysílání řekl, že „finanční informace tohoto rozsahu by mohly otřást základy české společnosti“

1043
Sdílejte

Kazma, vlastním jménem Lukáš Červenka, je známý svými satirickými a provokativními videi na YouTube, která často zpochybňují a kritizují společenská a politická témata. Je také spolutvůrcem některých z nejúspěšnějších českých internetových seriálů a filmů.
Jan Kraus, jedna z nejvýraznějších postav české televize, je známý svými ostrými rozhovory a nebojácnými postoji. Jeho pořad je oblíbený pro jeho schopnost odhalovat skutečné povahy svých hostů a dávat jim prostor, aby se vyjádřili k otázkám, které jinde nemusí dostat.

Krausovy poznámky však vyvolaly kontroverzi, s některými kritiky, kteří tvrdí, že překročil hranice toho, co je přijatelné. Zdá se však, že Kazma se s Krausovou kritikou vyrovnal s obvyklou dávkou sarkasmu a humoru, který ho proslavil.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články