Jako by rakovina nestačila! Anička Slováčková má další zdravotní problém!

84254
Sdílejte
Jisté je, že Anička má velkou oporu ve svých rodičích, mamince Dagmar Patrasové a tatínkovi Felixi Slováčkovi. Oba jsou velmi zdrceni návratem její zákeřné diagnózy, zejména maminka to velmi špatně snáší a vůbec to nekomentuje. Ale i otec se o svou milovanou dceru velmi bojí. „Už tak nějak víme, do čeho jdeme, alespoň okrajově, víme, co nás čeká. Jsou z toho nešťastní, ale pro mě jsou tu na tisíc procent,“ svěřila se Anička magazínu. „Věřím, že když jsem to dokázala poprvé, dokážu to znovu,“ dodala odhodlaně.
Slováček také vyjádřil plnou podporu své dceři a naději. Musím říct, že to zatím snáší dobře. Je to začátek léčby, ale opravdu bychom si přáli, aby v ní mohla pokračovat celá rodina.“ Na Aničku jistě myslí a podporují ji všichni její početní fanoušci. Nezbývá než věřit, že i její současná přidružená nemoc brzy pomine.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články