Ivana chce z Bertramky MUZEUM Karla Gotta (†80): Mistrově dceři se to nelíbí !

1776
Sdílejte

Pak dodala: „Vím, že by byl potěšen, kdyby se náš rodinný dům otevřel veřejnosti.“ Vila také mění svůj název z Bertramka na VILLA GOTT. Celý Ivanin záměr se však vůbec nelíbí mistrově nejstarší dceři Dominice, která se rozhodla kontaktovat média v Česku a na Slovensku a zaslala v tomto ohledu své prohlášení.

„Tatínek si přál, aby paní Gottová vilu nikdy neprodala a zůstala cenným domovem pro jejich dcery, mé mladší sestry. Tak proč bude porušovat jeho přání? Hledá víc peněz?“ Ptá se Gott. „Paní Gottová nechala v roce 2019 pohřbít mého otce v nedalekých Malvazinkách s tím, že ho bude mít blízko svých dcer. Tím už nesplnila jeho přání být pohřben vedle rodičů v Újezdě u Svatého kříže. Teď se chystá s mými sestrami z Bertramky odejít. Tomuto postupu nerozumím,“ přemítá Dominika.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články