Hana Zagorová napsala na smrtelné posteli SMSku Marice Gombitové : Přísně důvěrné

1240
Sdílejte

Další pozitivní změnou bylo přestěhování do nového velkého čtyřpokojového bytu s nahrávacím studiem. Marice ji v Bratislavě věnoval jeho dlouholetý přítel a filantrop Július Hron. „Přestěhovali jsme se v prosinci 2011,“ prozradil dále zpěvák. Hron také nepřímo přispěl k návratu Mariky na jeviště. Když v roce 2014 slavil narozeniny, její vystoupení pro něj bylo zvláštním a tajným dárkem. „Bylo to velmi těžké ze všech stran a dodnes Mariku obdivuji, že to po tak dlouhé době dokázala,“ vzpomínala na zlomový okamžik i její manažerka a osobní asistentka Andrea.

Kdyby to byl někdo jiný, návrat na etapy by se s největší pravděpodobností prodloužil. Gombitová nechtěla odmítnout Grona, který jí často nezištně pomáhal. „Julko je můj velmi dobrý přítel. Mám ho ve velké úctě, respektu a lásce. S představením pro něj to všechno začalo. Firemní výlety také. Postupně jsem se rozhodl udělat všechno. Když o tom dnes přemýšlím, nevím, jak jsem to všechno mohla vydržet tak dlouho,“ přemítala. Kvůli ztracenému času však nebouchá hlavou do zdi.

„Vůbec ne. Měla jsem důvod, proč jsem byla doma. Věděla jsem, co potřebuji. Všechen ten čas jsem využila k regeneraci. Když se stáhnete ze společenského života a nekoncertujete, neznamená to, že je konec,“ zdůrazňuje. Zároveň přiznává, že kdyby s sebou měla jiného asistenta, ukončila by izolaci dříve. „Může být,“ řekla nám.

Nový život

Po loňských koncertech v Bratislavě směřuje všechny své myšlenky a energii k obrovským vystoupením v pražské O2 areně. „Mám k nim velký respekt, ale myslím, že společně a pravidelným tréninkem to zvládneme. Musím to zvládnout. Pustila jsem se do boje, který chci vyhrát, nejen pro svou vlastní spokojenost, ale také kvůli fanouškům. Chci jim dát tyto koncerty za jejich důvěru, podporu, lásku a radost, kterou mi dávají prostřednictvím zpráv na sociálních sítích. Kdykoliv jsem to potřeboval, podpořili mě. Zprávy jsou velmi krásné. Přečetla jsem je všechny. Dávají mi důvěru,“ přiznala zpěvačka.
Marika se snaží užívat si nového života, jak jen to jde. Rozlet jí zkomplikovaly jen covidové prázdniny, během kterých se  přestěhovala ze svého bratislavského bytu do domu nedaleko Košic. Obklopena zelení prý komponovala nové skladby, připravovala se na koncerty a relaxovala ve velké zahradě. Pohled na spokojenou Mariku vehnal manažerovi Pakesovi slzy dojetí do očí. Přestože odmítá být zveřejněna a fotografována, poprvé promluvila veřejně a odhalila své emoce PLUS 7 DAYS.
 „Z okna svého bývalého bratislavského bytu v Kapicově ulici viděla Marika jen čtyři topoly. A to jen z boku. Nyní má kolem sebe v domě velká okna a výhled do velké zahrady. Sedí u klavíru, a když chce, dveře se otevřou a ona vjede na zahradu s elektrickým vozíkem. Takové fotky jsou pro Evu a pro mě obrovským zadostiučiněním, že jsme ji z toho bytu mohli vysvobodit,“ řekla.

Odkaz na domovskou stránku

Dámy chrání své útočiště obklopené lesem jako oko v hlavě. Navštěvuje je jen omezený počet nejbližších. Patří mezi ně i známá doktorka psychiatrie v Košicích Eva Pálová, jinak příbuzná Pakesové. Potkali jsme ji i na plavbě po Vltavě. Když jsme se jí zeptali, jestli občas dává Marice terapii, rozesmáli jsme ji. „Pro ni je největší terapií to, že žádnou terapii nepotřebuje. Našla druhý dech a já jsem za ni také ráda,“ řekla nám. „Přijdu jen na kafe, popovídáme si, nebo přinesu holkám nějaké vitamíny na záda,“ dodala.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články