Hana Zagorová napsala na smrtelné posteli SMSku Marice Gombitové : Přísně důvěrné

1240
Sdílejte

Až o mnoho let později sebrala Marika odvahu a sebevědomí promluvit o tom, co se děje v jejím bytě. Ukázalo se, že za její extrémně dlouhou pauzou nestálo jen špatné zdraví. Umělkyně nenašla podporu ve svém okolí pro své veřejné aktivity. Nejprve se o ni dlouhá léta starala její osobní asistentka Eva Kozejová, později se k ní přidala Andrea Pakesová, která kdysi jako studentka založila fanklub pro svou oblíbenou zpěvačku. Nakonec byla Marika k dispozici své sestře Heleně Kučerové. Rozlítaně ženy, které se zároveň staraly i o své příbuzné, byly nahrazeny asistentkou Radmilou a trávily veškerý čas se zpěvačkou. „Nesedli jsme si a moje situace se zhoršovala a zhoršovala.

Vznikaly konflikty a já udělala velkou chybu, že jsem ji okamžitě nepropustila. Neposlouchala jsem rady od přátel, neposlouchal jsem slova Evy a Andy. Vlastně jsem je skoro neviděla, protože je ke mě nechtěla pustit. Uzavřela jsem se do sebe a nechala dny plynout. Říkala jsem si, že si nezasloužím předstupovat před lidi, a nikdo mě nepřesvědčil, že bych to měla dělat,“ vylila si nezvykle otevřené srdce. Pozitivní obrat v Maričině životě přišel díky náhodě. Když musela asistentka v květnu 2011 náhle odejít, zaskočila ji její sestra Helena.

„Andy se zastavila u mě. Když viděla, v jakém jsem stavu, zavolala Evě a začali jednat. Dala jsem výpověď v práci a všechny tři jsme se začali hádat. Kdyby nezasáhli, kdo ví, kam by se můj život poděl,“ přemítala.

Odstranění

 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články