Felix Slováček překvapil a pustil se do záchrany své dcery Aničky. Tohle má v plánu udělat se svými penězi

35349
Sdílejte

Anička Slováčková, dcera slavného hudebníka Felixe Slováčka, se opět potýká s rakovinou. V roce 2019 tuto zákeřnou nemoc jednou už porazila, nyní je ale znovu nucena čelit její záludnosti. A jak je zvykem, rodiče v těchto situacích stojí po boku svých dětí a dělají vše pro jejich uzdravení. I když je Felix Slováček ve svých osmdesáti letech stále velmi činný, rozhodl se svou dceru podpořit nejen morálně, ale zejména finančně.

„Věděli jsme to delší dobu, ale Anička to chtěla oznámit sama,“ objasnil Slováček. I přes svůj plný pracovní program je připraven dceru podpořit jakýmkoli způsobem, jak to bude možné. „Anička je strašně silná a já to beru tak, že každý koncert teď hraju i pro ni. Jsem připraven jí maximálně pomáhat. Co vydělám, dám klidně do její léčby!“ řekl Blesku Slováček.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články