Fanatický farář v České republice pošlapal dětem vyřezávané dýně: Je to dílo Satanovo! Půjde na kobereček

1357
Sdílejte

O incidentu informoval i Břeclavský deník. Řekl, že šťastné děti vystavily své vyřezávané dýně v parku nedaleko fary. Jaké však bylo jejich zklamání, když našli své výtvory zničené. Druhý pokus dopadl podobně. „Nejhorší na celé situaci bylo, že se malé děti ptaly, kde mají dýně, a úplně nechápaly, proč nemůžou jít vyměnit svíčku. Některé děti dokonce plakaly,“ řekl deníku obyvatel Kurdejova Marek Kortis.

Magistrát, který informoval na Facebooku, zpočátku netušil, kdo vandal je. Až později vyšlo najevo, že se jedná o místního faráře Jaromíra Smejkala. Svůj vandalský čin ospravedlnil v dopise starostovi tím, že šlo o střet náboženského a světonázorového světa. Obec dopis zveřejnila také na sociálních sítích.

Domnívám se, že nikdo z obyvatel, kteří před náš „svatostánek“ umístili „symboly duchů (zla)“, nechtěl vyjádřit opovržení tím, co je pro nás katolíky svaté. Že jednali z nevědomosti, takže nikomu to nevyčítám,“ řekl kněz.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články