Další signál?! Brzobohatého manželka dává výpověď v práci, otevřeně přiznává, zda je to kvůli TĚHOTENSTVÍ!

35974
Sdílejte

V otevřeném rozhovoru moderátorka přiznala, co stojí za jejím rozhodnutím. „Chtěla jsem si víc odpočinout, protože se mi zdálo, že mi práce zase zabírá příliš mnoho času v diáři. To byl hlavní důvod,“ řekla upřímně, ale ne zcela jasně. Dohoda se zaměstnavatelem byla prý velmi přátelská. „Vysvětlila jsem jim, že si potřebuji odpočinout, protože mám menší zdravotní problémy. Nebylo to ale vůbec složité,“ dodala s tím, že se nadále věnuje externí spolupráci s televizí. Údajně se na tom dohodli už v květnu, až teď to vyplulo na povrch, takže to nahrává spíše teoriím o těhotenství.Ondřej sice bude mít méně peněz, ale je připraven manželku podpořit, ale Daniela říká, že rozhodně nechce „natahovat ruku“ a bude mít ještě dost příležitostí k výdělku i bez stálého zaměstnání. Prozatím však upřednostnila blahobyt před jistotou výplaty. „Počátek všech problémů pramenil ze stresu, což mi potvrdili i lékaři. Proto si jdu na chvíli odpočinout,“ řekla s tím, že za posledních 20 let pracovala několik měsíců i 27 dní, což se podepsalo na jejím zdraví. I když těhotenství jasně nepotvrdila ani nevyloučila, faktem zůstává, že pro úspěšné početí je důležitá i psychická pohoda, možná právě odtud pramení Danielina touha po klidu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články