Další signál?! Brzobohatého manželka dává výpověď v práci, otevřeně přiznává, zda je to kvůli TĚHOTENSTVÍ!

35966
Sdílejte
Zpěvák, skladatel a hudebník Ondřej Brzobohatý (40) a moderátorka Daniela Písařovicová (44) tvoří stabilní pár už rok a půl. Svou lásku stvrdili v červnu zásnubami a v září svatbou u jezera Lago di Garda v Itálii. Všichni samozřejmě čekají na poslední dílek do skládačky dokonalého partnerství – příchod miminka.
Daniela se netají tím, že sní o miminku a Ondřej to cítí stejně. Podle jistého zdroje, pár se již snaží o miminko a Danielina nedávná nevolnosti během moderování vyvolala podezření, zda není těhotná. V minulosti se netajila svou touhou po dětech. „Jde o to, že bych ráda měla děti, i když to neodpovídá číslu za mým jménem,“ přiznává celkem racionálně, ale jak je z našich šoubyznysových kruhů jasné, ani miminko s padesátnicí nemusí být úplně vyloučeno, takže Daniela je stále v limitu.
Nyní udělala krok, který lidi opravdu překvapil, a snad nikdo nepochyboval o tom, že vše nasvědčuje jedné věci – je těhotná. Vzdát se moderátorského křesla, kde Daniela patřila k nejrespektovanějším a nejoblíbenějším moderátorkám, je docela překvapivý krok a za nějakou malichernost by to člověk asi neudělal.
 

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články