Český zpěvák Tomáš Klus promluvil o závislosti na alkoholu : Láhev tvrdého? Žádný problém!

1680
Sdílejte
Podařilo se mu vyhrát Zlatého slavíka v Česku, i když přiznává, že není vynikající hudebník. Jeho koncerty jsou vyprodané nejen kvůli písním, které vytváří.
Oslovuje fanoušky svými vlastními názory na život a nemá problém s nimi diskutovat. „Nic takového jako sláva neexistuje. Je to jen reflektor, který mohu použít k pomoci ostatním. Například přijdu do nějakého hospice a jsem tam celý den. To dává mnohem větší smysl, než když jsou lidé do mě blázniví a křičí mé jméno. To nepotřebuji,“ přiznal český zpěvák TOMÁŠ KLUS (37) v exkluzivním rozhovoru s Erikem Kollárikem. Během našeho setkání před koncertem v Pezinku působil vyrovnaně, klidně a bez problémů komentoval své životní bolesti.

S aktovkou plnou čajů a nádobí, které nosíte všude s sebou, jste v oboru proslulí.

Je velmi důležité, jak člověk vaří čaj. Jsem rituální člověk, takže si to užívám. Když věnujete pozornost přípravě čaje, chutná úplně jinak. To je případ všeho. I se ženami. Pokaždé, když vidím krásnou ženu, vím, že ji její muž miluje.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články