Anička Slováčková promluvila po první chemoterapii! Její bývalý přítel se podělil o to, co Anička potřebuje teď nejvíce !

15915
Sdílejte
Dostala od nich tolik zpráv o jejich obrovské podpoře, že se jí to dotklo. Anička nezklamala a hned po první dávce chemoterapie se ozvala na svém instagramovém profilu. Zároveň všem poděkovala za zájem a empatii. Ozval se i její bývalý přítel Milan Peroutka (33).
Zprávu o tom, že se Aničce Slováčkové po několika letech vrátila rakovina, ale tentokrát ne v prsu, ale seděla na plicích, přijali samozřejmě nejhůře její nejbližší. Zatímco matka Dagmar Patrasová zůstala beze slov, hluboce zasažena strachem o svou milovanou dceru, její otec Felix Slováček promluvil. „Cítím se naštvaný. Ale zároveň se také bojím. A myslím, že budeme potřebovat hodně, hodně, hodně štěstí,“ řekl hudebník a dodal, že stále neví, jak reagovat a přiznal i slzy. „Ale zase se klepu, protože vím, že musím začít pracovat a starat se o to, jak té dívce pomoci,“ tvrdil odhodlaný hudebník.
Hned druhý den po oznámení Aničkou, že má rakovinu plic, podstoupila první dávku chemoterapie. Na svém instagramovém profilu se pak ukázala v posteli se svým věrnou fdenkou Jindřiškou, aby všem příznivcům poděkovala za podporu. „Je to neskutečné. Strašně mě to dojímá a nevím, co na to říct. Takže nejlepší je jen poděkovat,“ řekla Anička s pokorou sobě vlastní. „Zkusíme to. My všichni, kteří nyní procházíme cestou osudu, to zvládneme,“ dodala. Ona sama však již preventivně přistoupila k výraznému zkrácení vlasů, aby nevypadávaly v chomáčích, jak se svěřila.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články