Anička Slováčková pojmenovala příčinu návratu rakoviny! Právě toho se její rodiče báli nejvíc!

77719
Sdílejte
Zatímco v případě první rakoviny Anička také připustila, že události v její rodině mohly negativně ovlivnit psychiku, tentokrát vidí příčinu jinde. „Lékař mi řekl, že návrat rakoviny může také způsobit velký pokles imunity, jako je těžká chřipka. V okamžiku, kdy něco takového zasáhne tělo, které už rakovinu překonalo, může se stát, že buňky začnou znovu reagovat,“ shrnula Anna. S lékařem hledali odpověď na otázku „proč“.
V jejím životě skutečně nastala situace, která by mohla hrát do karet této teorii. „Covid jsem překonala, dva roky jsem byla v pohodě a loni na podzim jsem dostala takovou chřipku, že jsem si opravdu myslela, že je konec,“ svěřila se Slováčková. „Ta chřipka mě úplně zničila a měsíc jsem se z ní dostávala. A něco ve mně kvůli tomu asi buje,“ přemítá zpěvačka, která stále neztrácí naději a zdůrazňuje, že věří v lékařský pokrok. „Možná mi teď léčba zabere, takže za tři měsíce budu mít výsledky jako zdravý člověk,“ říká optimisticky a všichni věří, že tomu tak skutečně bude.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články