Anička Slováčková pojmenovala příčinu návratu rakoviny! Právě toho se její rodiče báli nejvíc!

77719
Sdílejte
Skutečnost, že se Anička Slováčková narodila do rodiny slavných rodičů herečky Dagmar Patrasové a hudebníka Felixe Slováčka, jí paradoxně nepřinesla žádné velké štěstí, jak by se mnozí mohli domnívat. Byla příliš empatická, než aby přehlédla rodinné napětí kvůli častým nevěrám jejího otce a špatným reakcím matky. Možná to byla rakovina prsu před čtyřmi lety, která je měla varovat, ale bohužel nemohli překročit svůj stín a dál vyšilovali a veřejně se ztrapňovali. I když se Anička oficiálně snažila od rodičů distancovat, ve skutečnosti si toho rozhodně nemohla nevšimnout.
Rodiče by jí teď nepochybně dali všechno, aby se vyléčila. „Jakmile jsme to zjistili, okamžitě jsme ji začali podporovat, aby léčbu zahájila co nejrychleji,“ řekl Slováček. Věděl o tom samozřejmě dřív, než to Anička dala najevo veřejně. Ona a Patrasová se také nejvíce obávali, že jejich dcera nebude chtít podstoupit mučednictví onkoterapie, kterou podstoupila před 4 lety. Nakonec jim spadl kámen ze srdce, když se v pátek rozhodla podstoupit chemoterapii. „Bylo pro ni rozhodování o to těžší, že už věděla, co ji čeká,“ zdůraznil Slováček velké odhodlání své dcery se podruhé zotavit. „Nikdo z nás si nepřipouští, že by už nebyla zdravá. Anička je velká bojovnice a dost slov,“ Slováček hodnotil nekompromisně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články