Absolutní šok v showbyznysu! Jedno z nejstabilnějších manželství se rozpadlo! S manželem žili léta odděleně

1469
Sdílejte
Bohužel do této jedinečné skupiny už patřila i oscarová superstar, čtyřiasedmdesátiletá Meryl Streepová. Po 74 letech se se svým 45letým manželem, sochařem Donem Gummerem, rozhodli žít odděleně.
Ale překvapivě, podle prohlášení, které pár poskytl. V jejich životech to není nic nového. Jejich mluvčí uvedl, že pár „žije odděleně více než šest let, a i když se o sebe budou vždy starat, rozhodli se pro oddělený život„.
 
Pár se dal dohromady v roce 1978 a řekl si ano později v září téhož roku během romantického obřadu na zahradě domu jejích rodičů. Mají spolu čtyři děti: Henryho (43), Madie (40), Grace (37) a Louisu Jacobsonovou (30) a pět vnoučat. Streepová, která se v pátek zúčastnila předávání cen Princes de Asturias, byla naposledy viděna po boku Gummera na předávání Oscarů v roce 2018. V roce 2012, když přebírala jednoho ze svých tří Oscarů, se svému manželovi přiznala: „V první řadě děkuji Donovi,svému manželovi, protože na konci projevu už pouštějí hudbu a chci, aby věděl, že vše, čeho si v našich životech nejvíce cením, jsi mi dal ty.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články