Youtuberka Nikola Čechová (33) ze Survivoru je TĚHOTNÁ : Šokující reakce… 8 testů, panika a pláč!

4742
Sdílejte

Rozplakala se.  „Zároveň jsem si pro sebe říkala, že jsem dítě vždycky chtěla, že je to prostě zázrak a nádherná zpráva. Jsem typ člověka, který rád všechno plánuje, co mi dává kontrolu a klid na duši. Najednou přišlo něco tak velkého a já nevěděla, jak s tím naložit. Zároveň jsem se styděla, co to mám za reakci, když jsem miminko vždy chtěla,“ pokračovala Čechová.

„Adam přišel domů s palačinkou v ruce, já rozmazaný make-up, bílá. Stáli jsme v chodbě. Začala jsem plakat. Adam přešel do fáze, že to všechno zvládneme, že je to radostná zpráva. Zachoval se tak, jak je jeho zvykem, co jsou věci, proč ho tak moc miluji. Je zodpovědný, pečlivý, jde z něj hodně mužské energie, takže se cítím v bezpečí. Já jsem od přírody člověk, který lehce zpanikaří a tuto chvíli jsem panikařila,“ dodala Nikol s tím, že teď se už na miminko velmi těší a modlí se za to, aby vše proběhlo v pořádku.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články