Vtipný a upřímný horoskop, který o vás prozradí, to co byste nejraději před okolím utajili

5801
Sdílejte

Střelec

Střelec se ve svém životě zaměřuje pouze na štěstí. Proto většina z nich přijde do kontaktu s chudobou a nedostatkem v poměrně vysokém věku. Zdá se, že zbytečně plýtvají dny a roky v naději, že budou mít štěstí. Nikdy nepřiznají, že jejich hodnotový systém je nižší než u ostatních lidí.

Kozoroh

Většinou jsou všechni Kozorohové zbabělí a cyničtí lidé. Nikdy nevíte, co se skrývá v jejich duši. Dokáží vás překvapit, v negativním smyslu slova, a ani toho nebudou litovat. Při sebemenším nebezpečí se jednoduše vypaří, jako by tam nikdy nebyl. Umí udělat cokoliv, jen aby dosáhl vysokého společenského postavení. Dokáže mít kontrolu nad ostatními. Je tedy štěstí, pokud máte ve svém okolí vyrovnaného Kozoroha.

Vodnář

Další „chameleon“, který mění barvu v závislosti na směru větru. Neexistuje u nich pravda ani lež, existují pouze okolnosti, na které reagují podle své nálady. Každý „dobrý“ skutek si zaznamenává, aby se pak ukázat před ostatními. Zajímavá vlastnost: při jakékoli nepochopitelné situaci bude obviňovat a dělat blázna z toho druhého, ačkoli on je většinou důvodem problému.

Ryby

Lidé, kterých je třeba neustále litovat a nosit jim vše pod nos. Sami nemohou nic dělat ak tomu, aby se mohli rozhodnout, je zapotřebí někdo jiný. Nedokážou pořádně lhát a tak raději řeknou pravdu, přestože vědí, že je to bude stát minimálně jednu facku. Není se co divit, že kvůli tomuto důvodu jsou v neustálém stresu.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články