Velký horoskop na ZÁŘÍ : Kdo může čekat úspěch v práci a pro koho bude měsícem konfliktů ?

6047
Sdílejte

Pokračování na další straně

​Kozoroh   

Milí Kozorohové, nadcházející dny cvičí s vašimi náladami. Hlavně v soukromí máte tendenci jednat zprudka a dostáváte se do zbytečných konfliktů. Pokuste se krotit své emoce, abyste si nenadělali zbytečné nepřátele. Seznamování nechte po celé září u ledu, protože se s opačným pohlavím neumíte domluvit. V zaměstnání podáváte super výkony a navzdory svému rozladění dobře spolupracujete s ostatními kolegy.    

Vodnář   

Po prázdninách se cítíte naprosto blaženě. Daří se vám udržovat pohodový program, kdy si vyčleníte více času na přátele i své koníčky. Hlavně kolem 16. září žijete společensky. Vesmír slibuje dostatek parťáků na jakoukoli zábavu. Kvůli svému společenskému řádění se ale můžete dostávat do problémů s financemi. Utrácíte neuváženě a na důležité věci vám už prostředky nezbývají. Rychle to zastavte!   

Ryby   

Zadané Ryby se ve vztahu setkávají s nepochopením. Protějšek netoleruje odlišné názory a vy máte dojem, že vás neposlouchá. Vlivem retrográdního Merkuru je první polovina září plná neshod. Ani jeden nechcete ustoupit. V pracovních a úředních záležitostech se mohou objevovat nekalosti. Než něco podepíšete, dobře si to rozmyslete. Hvězdy radí šetřit síly, v poslední dekádě budete fyzicky vyčerpáni. 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články