VELKÝ HOROKOP : Jak se zamilují jednotlivá znamení zvěrokruhu ? Platí to i na vás ?

3712
Sdílejte

Každý člověk se narodil za určitého postavení hvězd. Někteří věří, že žijeme, pracujeme a také milujeme pod jejich vlivem…

BERAN

Beran se zamiluje klidně. Je to ten vzácný případ, kdy beran odloží svůj ohnivý temperament a sedí klidně na břehu řeky se stéblem trávy v zubech, dokud proudy plynoucí kolem neodnesou mrtvoly všech jeho soupeřů. Potom se Beran pomalu zvedne, líně dojde k objektu své vášně a nedbale přednese: „Vezmeme se“.

BÝK

Býk se zamiluje zuřivě. Objekt lásky musí Býkovi patřit úplně – se všemi náležitostmi a kreditkami. Protože jinak …. ne, to raději nechtějte vědět! Býkova vášeň žije podle zákonů Andersenovy malé zlodějky: „přikážu, aby tě zbičovali a hned si mě zamiluješ, zlato!“ Zamiluješ a basta! Takže Býci vždy dosahují vzájemné lásky (jinak je to strach, opravdu strach). A když se někdo náhodou rozhodne Býka opustit, pak jen po špičkách, pod rouškou noci a v tom, co má právě na sobě.

BLÍŽENCI

Blíženci se zamilují upřímností a navždy. „Navždy“ trvá přibližně půl roku a objekty upřímné lásky mohou být například i dva. Ale oba jsou stejně upřímně milován. Pro Blížence je úplně normální ráno usedavě plakat pro věčnou lásku č.j. 1 a večer si podřezávat žíly kvůli věčné lásce č.j. 2. Přičemž láska k oběma je naprosto čistá. A ten, kdo to nechápe, je… Vodnář.

RAK

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články