Vědci zjistili další vedlejší účinek vakcín proti covidu : Jedná se o pořádnou nepříjemnost

1841
Sdílejte
Norští vědci vydali varování, že vakcíny proti covidu Pfizer, Moderna a AstraZeneca způsobují neočekávané vaginální krvácení u starších žen a žen užívajících antikoncepci. Riziko krvácení u starších žen se po podání vakcíny proti covidu zvýšilo dvakrát až třikrát.

Zatímco změny v krvácení a menstruaci u menstruujících žen po očkování jsou známy již několik let, jen málo studií se zabývalo dopadem na ženy, které nemenstruují normálně, jako jsou starší ženy a ženy užívající antikoncepci.

Odborníci si nejsou zcela jisti, proč dochází k menstruačním změnám, ale někteří věří, že vakcína způsobuje zánět některých tělesných tkání, který způsobuje změny ve výstelce dělohy a hladinách hormonů v celém těle.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články