Už jako čtyřleté se jí hrnuly pracovní nabídky a stala se nejkrásnější holčičkou na světě : Dnes jí je 17 a poznali byste ji?

3323
Sdílejte

Když jí byly pouhé čtyři roky, byla vyhlášena nejkrásnější holčičkou světa a spolupracovat s ní chtěla snad každá luxusní módní značka. Teď je mu sedmnáct let, takhle se Kristina Pimenova změnila! Časopis Women’s Daily ji před lety označil za nejkrásnější holčičku světa. Christině byly v té době pouhé čtyři roky, ale svou éterickou a krásnou dětskou tvářičkou všechny zaujala téměř na první pohled.

Jako dítěti se jí hrnuly různé modelingové nabídky a Kristina spolupracovala už asi se všemi prestižními světoznámými značkami. Kromě krásy, kterou zdědila po matce, bývalé modelce, však do vínku dostala i nadání na sport. Jejím otcem je totiž bývalý fotbalista Ruslan Pimenov. Kristina se věnovala moderní gymnastice a na kontě má také sportovní úspěchy. Od té doby však uplynulo mnoho let az nejkrásnější holčičky je dnes už teenagerka. A jak vypadá? Stále je nadpozemsky krásná a věnuje se modelingu.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články