Úraz Petra Rychlého : Skončil s 15 stehy. Zranění během zkoušky, které si vyžádalo rychlý převoz do nemocnice

2763
Sdílejte

Rychlý se zranil , když zkoušel jeho oblíbenou hru. Krátce před tím se pohyboval po jevišti. Najednou si však špatně vypočítal kroky a spadl dolů. Při tom si tak nešťastně poranil spodní končetinu, že jeho kolegové museli ihned přivolat rychlou zdravotní pomoc.

„Milí diváci a divačky, kteří míříte do otáčivého hlediska Českého Krumlova na představení Ženy Jindřicha VIII., kde hraji dvojúlohu, tak mám pro vás smutnou zprávu. Při včerejší velké zkoušce jsem spadl z jeviště a přivodil jsem si zranění nohy – velkou tržnou ránu. Děkuji doktorům z Českých Budějovic a záchranářům z Českého Krumlova za zacházení. Noha je sešitá, nemám nic zlomené, mám tam patnáct stehů. Co je blbě, tak mi to fyzicky nedovoluje odehrát roli,“ herec se po příchodu z ošetření v nemocnici ozval svým příznivcům prostřednictvím sociálních sítí.

Rychlý bude nyní  bude mít delší rekonvalescenci. Jelikož si poranil nohu a potřebuje se během divadelních představení  pohybovat, prozatím se nemůže vrátit k pracovním povinnostem. Proto bude přinucen odpočívat, aby se řezná rána dobře zahojila.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články