Tohle mnoho lidí neví – Proto byste měli každý den na 5 minut vypnout všechny telefony

1856
Sdílejte

Kyberzločinci neustále vyvíjejí a používají nové metody kybernetických útoků, takže uživatelé musí podniknout důležité kroky k ochraně svých osobních údajů a zařízení.

Jednou z jednoduchých, ale účinných metod obrany, kterou odborníci na kybernetickou bezpečnost doporučují, je každou noc vypnout telefon na 5 minut.

Vypnutí telefonu pomáhá minimalizovat plochu útoku, protože vypnutá zařízení jsou pro kyberzločince obtížnější na dálku. To je důležité zejména v případě, že jsme si na svém zařízení všimli něčeho podezřelého či pochybného, ​​nebo pokud se nacházíme v místě, kde je zvýšené riziko kybernetického útoku, například na veřejné Wi-Fi síti.

Kromě toho je důležité poskytovat osobní údaje a hesla se zvýšenou ochranou. Pravidelně měňte hesla, používejte silná a jedinečná hesla a nepoužívejte stejná hesla pro různé online účty. Pro identifikaci použijte dvoufaktorovou autentizaci, která zvyšuje bezpečnost účtu.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články