Šokující pitevní zpráva Michaela Jacksona: Zpěvák musel před svou smrtí hodně trpět, takové hrůzy byly nalezeny na jeho těle

10549
Sdílejte

Důvodem náhlé smrti však byla akutní otrava silným sedativem propofolem, který zpěvákovi proti chronické nespavosti podal jeho osobní lékař, kardiolog Conrad Murray. Ten byl podle koronera zodpovědný za jeho smrt.

Murray byl později obviněn z neúmyslného zabití, ale propuštěn na kauci (75 000 dolarů) – s omezením lékařské praxe a zabavením pasu.

Na konci roku 2011 byl porotou jednomyslně shledán vinným z neúmyslného zabití svého pacienta a dostal čtyřletý nepodmíněný trest odnětí svobody. Z vězení byl propuštěn po necelých dvou letech.

Ale mnohem překvapivější v tomto případě byla pitevní zpráva Michaela Jacksona. Jeho tělo bylo pokryto vážnými zraněními, celkově byl v extrémně špatném stavu a bez každodenního koktejlu drog musel doslova trpět.

Michael Jackson podstoupil během svého života několik plastických operací. Měl vybělenou kůži (pravděpodobně aby zakryl kožní onemocnění vitiligem) a chtěl se podobat své mladší sestře Janet ve vzhledu obličeje. Zákroky ho nevábně zjizvily zejména na krku a zápěstích.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články