Putinovi se nedaří ani v soukromí: Jeho tajná carevna mu bodla dýku do zad

2267
Sdílejte

Podle profilu na sociálních sítích s názvem Generál SVR, který se prezentuje jako zdroj blízký Putinovi, se bývalá gymnastka Alina Kabajevová, která je také nazývána tajnou carevnou a tajnou první dámou v Rusku, zapletla s jedním z bezpečnostních důstojníků Kremlu. O aféře informovalo i několik zdrojů na Ukrajině.

 

Generál SVR říká, že atmosféra v Putinově soukromém životě je již nějakou dobu napjatá. Nedávno ruský vůdce ignoroval svou milenku, i když byli ve stejné budově. Ukrajinský web uvedl, že když byl Putin informován o aféře Kabajevové, přijal tuto zprávu lhostejně, ani se nesnažil zjistit více o svém potenciálním šokujícím.

Alina Kabayeva, 40 let, je bývalá ruská gymnastická šampionka, která získala zlatou medaili na olympijských hrách v Aténách v roce 2004. S 70letým Putinem je spojována od roku 2008 a v Rusku je jejich vztah veřejným tajemstvím, i když ani jedna strana to oficiálně nepotvrdila.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články