Pořádně trapná situace, důvod krize? Soukup také dluží peníze Agátině kamarádce!

4534
Sdílejte
Na rozdíl od ní Soukup rozhodně netouží po publicitě, protože jsou to právě jeho dluhy, kvůli kterým na něj podalo žalobu velká část jeho věřitelů. Údajně je třeba počítat i s majetkem jeho mediální společnosti. Mezi těmi, kterým Soukup za jejich vystoupení nezaplatil honorář, byla i Agatina kamarádka Hana Reindersová (41).
Donedávna mnozí záviděli Agatě Hanychové bohatého partnera Jaromíra Soukupa. Loni se chlubila pobytem v jeho letním sídle v Marbelle, výletem do New Yorku, kde má byt v mrakodrapu s výhledem na Manhattan, a také focením v exkluzivním pražském bytě v nejvyšším patře výškové budovy. Navíc má mít svou velkou usedlost na okraji Prahy, kde měl údajně přestavět prostory, aby se tam mohla nastěhovat Agáta se svými dětmi. Kdo však ví proč, to ještě nebylo provedeno.
Něco na vztahu Agáty a Jaromíra jako by skřípalo, když se letos téměř neobjevil v jejích záběrech z Marbelly, ani se o něm příliš nezmiňovala ve svých streamech. Jejich pobyt měl skončit vášnivou hádkou a nyní si podle Agátiných slov dokonce chtějí od sebe na chvíli odpočinout. Rozhodně se jí nelíbí, jak Soukup mediálně informuje o dluzích, a je docela možné, že spor mezi nimi pramení z napětí v Soukupově podnikání. A možná Agátě vadí i to, že se musí stydět před kamarádkou.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články