Pokud také nosíte každý den čisté spodní prádlo, zjistěte, co radí lékaři

14879
Sdílejte

Důvod je jasný: na prádle se hromadí a množí bakterie. Při delším kontaktu s pokožkou mohou vést k různým neduhům. Tato část těla je nejcitlivější a musíme o ni nezapomínat pečovat. Proto po návštěvě posilovny musíte vyměnit kalhotky. Když totiž sportujete, potíte se.A vlhké, tmavé a teplé prostředí je ideální pro růst bakterií.

Pokud jde o úplnou aktualizaci vašeho lněného šatníku, mělo by to být provedeno alespoň jednou ročně. Nosit stejné kalhotky, dokud se neroztrhnou, je špatný nápad. Bez ohledu na to, jak často prádlo perete, bakterie v látce časem zůstávají. To platí zejména, pokud jsou v bubnu. pračky současně kalhotky, podprsenky a další oblečení.

Pokračování na další straně

A pokud to počítání pokračuje v průběhu let, je jasné, že byste od takového spodního prádla neměli čekat nic dobrého. Nejlepší je prát ji odděleně od ostatních věcí. Nemá rád velmi nízké teploty: optimální je použít režim 60 stupňů a více. Samozřejmě, pokud nemluvíme o krajkových soupravách vyrobených z drahých látek. V tomto případě musíte použít tipy výrobce.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články