Párty se zvrhla! Prachař na pokoji s Brzobohatým a jeho přítelkyní, TOTO se dělo!

5355
Sdílejte

„Jak poznamenal Vojta Dyk, nikdy byste neměli nikoho zvát k sobě na pokoj, protože v tu chvíli to už nemáš ve svých rukou. Co se včera také potvrdilo… Odcházel jsem v 5:05,“ vyšel s pravdou ven jako první Jakub Prachař . Přestože se pánové nepochybně dobře bavili, Daniela jevila známky nespokojenosti s noční návštěvou.

Jan Maxián poznamenal: “ Daniela od asi třech hodin ráno opakovala pořád dokola jednu jedinou větu: Dobrou noc. “ Rozjaření muzikanti ale zjevně její narážky nepochopili a bavili se dál. Vojta Dyk se však musel potýkat is problémem se zažíváním, a tak přece lan Písařovicové dobrou radu poslouchal. „Můj pobyt v tomto lázeňském městě je zásadně ovlivněn tím, že jsem si dal smažené mořské plody. A od té doby se to se mnou táhne. Takže mě, na rozdíl od Jakuba a Honzy, má Daniela ráda, protože já jsem odešel o 4 :03, “ vysvětloval moderátorovi.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články