Ostré obvinění : Bratr slavného zpěváka ho prý jen zneužívá!

12719
Sdílejte

Na to začali dívat přísným okem a poukazovat Vaškovi sledovatelé na Instagramu. “ Ať už si užívá klid doma, odpočívá a nenechává se pořád někam cpát svým bratříčkům. Hlavně, aby se zlaťáky sypaly,“ namítala žena,ktará je jedna ze skupiny kritiků v komentáři. “ Poslední dobu je s ním ten jeho bratr všude. Všude ho strká a vypadá, že ho i nutí do věcí, do kterých by se nejspíš zpěvák nehrnul. Je mi Václava líto,“ zamýšlel se někdo druhý . Nechce se jim věřit, že by se potřeboval tolik trápit na pódiích z vlastní vůle. Na Soundtrack festivalu v Poděbradech měl nedávno Václav Neckář s kapelou už v předstihu narozeninový koncert. Osmdesátku završí totiž až 23. října. Na horkém odpoledním slunci účinkování zvládl bez zjevných problémů.

Určitě ho povzbudilo, že hned po druhé písni obdržel speciální dar, a to originálního Oscara dovezeného z Ameriky. Později jej ještě obdarovali cenou Soundtrack festivalu za celoživotní dílo. Za skandování publika doslova vzkvétal a během vystoupení vedle zpěvu i tancoval jako za mlada. Den před jeho osmdesátými narozeninami, 22. října, jej čekají dva koncerty v pražském divadle Hybernia. Večerní koncert je již vyprodán. Má radost, že mu slíbila vystoupení i Marta Kubišová s písněmi Massachusetts a Časy se mění. Tu druhou měla zazpívat i na inauguraci prezidenta, což ale odmítla. „Řekla mi, že jsem pro ni důležitější než prezident a pokud bude živá, přijde za jakýchkoli okolností,“ pochlubil se Neckář, který se těší i na Jarka Nohavicu, který má zazpívat Václavák.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články