Ostré obvinění : Bratr slavného zpěváka ho prý jen zneužívá!

12719
Sdílejte

Samozřejmě to stálo spoustu energie a úsilí, aby se dostal zpět na hudební scénu, ale dokázal to. Vašek složil píseň „Půlnoční“ v roce 2011 a od té doby se opět stal jednou z hvězd české hudební scény. Youngovy důvody, proč se snažil udržet Vašeka aktivní i přes jeho zjevně se zhoršující zdravotní problémy, se však setkaly s odporem mnoha lidí.

‚Je to přímo zázrak, že se Václav Neckář navzdory blížící osmdesátce a zdravotním problémům stále pohybuje na výsluní české hudební scény. Ale ozývají se už i hlasy, jestli to je vůbec jeho vůle a zda by pro něj nebylo lepší trávit podzim života v klidu doma. Mnozí jeho fanoušci nabyli dojmu, že ho do aktivního pokračování v kariéře tlačí jeho mladší bratr Jan Neckář, aby se na něm “ zviditelňoval a přiživoval „. Naznačovala by tomu i účast obou na premiéře filmu Němá tajemství, když se zřejmě pro Vaškovy problémy v polovině promítání vytratily.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články