Od natáčení legendárního Herkulese uběhlo spoustu let: Podívejte se, jak dnes svalnáč vypadá!

1459
Sdílejte

Americký herec Kevin Sorba je spojován s mnoha fanoušky především kvůli legendární postavě Herkula.Umělce, který v tento den slaví 65. narozeniny, byste však v tuto chvíli jen těžko poznali! Kevin David Sorbo se narodil 24. září 1958 v Moundu v Minnesotě. Jeho první vystoupení před kamerou začalo v 80. letech, kdy absolvoval turné po Austrálii a Evropě. Natočil zde několik reklam, ale pomalu se začal objevovat ve více významných pořadech ve Spojených státech.

Jedním z nich byl i seriál To je vražda, napsala, kde si však zahrál jen malou roli. V tomto období se už ucházel io větší role, jako byly například agent Mulder v Aktu X či Superman ve stejnojmenném seriálu. Jeho herecká kariéra se však nadobro změnila ve chvíli, kdy získal hlavní postavu ve filmu Herkules a Amazonky.

Té se ujal i v dalších filmech a hlavně v oblíbeném seriálu, který si získal fanoušky po celém světě. Díky němu se Sorbo zařadil mezi hereckou špičku a od roku 2000 se začal objevovat také v seriálu Andromeda. 

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články