Neuvěřitelné ! Hanychová se po rozchodu se Soukupem rozhodla vydělat, TOTO nabízí !

14218
Sdílejte

Po něco přes rok vztahu, čtyři měsíce po narození jejich dcerky, však došlo k jejich bouřlivému rozchodu a začal boj Rozárku. No Hanychová obchodního ducha nezapře ani v této situaci – jako šikovná obchodnice by z toho ráda něco vytloukla, když už jí prý Soukup nevyplatil honoráře za moderování v jeho televizi.

V instastories začala propagovat knihu Rozchod s nabídkou kurzu, který má pomoci ženám po krachu jejich vztahu. “ Pokud chcete být sebevědomé, tak do toho jděte. Já tam jdu taky ,“ povzbuzovala na vlastním příkladu podobně zkoušené ženy a na kurz nabídla i slevu, z čehož je zřejmé, že za tuto propagaci dostala nepochybně pěkně zaplaceno. 

​I po konci manželství s Jakubem Prachařem poskytla ženám svůj neobvyklý návod na zklidnění po rozchodu. „Důležité je nesnažit se s partnerem hádat a vracet se k němu, nepsat mu lítostivé zprávy. Každá žena bude mít stavy smutku, ale řešením je vymazat dotyčného z hlavy. Načítala jsem si k tomu spoustu knížek a byla tam i ráda, aby si žena představila, že je partner mrtvý, je to kruté, ale u mě to zafungovalo. Rozvod je podle psychologů přirovnán ke stejné bolesti, jako když vám zemře někdo blízký . dramatické. Zřejmě by se jí sešel spíše kurz „Jak se nerozejít“…

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články